Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

Subpage Listing Image

Werkplaatsafspraak plannen

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Subpage Listing Image

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u dure en onnodige reparaties. Bij ons kunt u met uw (bedrijfs)auto voor zowel een kleine als een grote onderhoudsbeurt terecht.

Subpage Listing Image

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes. Storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van uw auto zodat deze uitgelezen kan worden.

Subpage Listing Image

Vakantie / Zomer of Winter-Check

De winter is voorbij en je wilt goed de zomer in of je gaat binnenkort op vakantie en wilt zeker weten dat jouw auto de vakantiebestemming haalt.

Subpage Listing Image

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Het waarborgt voor u het enige contact van uw auto met het wegdek! Wist u dat er vaak voor uw auto in een zwaar beladen toestand of met caravan erachter een hogere bandenspanning is voorgeschreven?

Subpage Listing Image

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en goed onderhouden.

Subpage Listing Image

APK-keuring

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen. Daarnaast is het in Europa wettelijk verplicht om auto’s APK te laten keuren. Bovendien bent u wettelijk niet-verzekerd met een ongekeurd voertuig op de openbare weg

Subpage Listing Image

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van het koudemiddel. Dat is heel normaal. Echter, wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koudemiddel, kan er slijtage ontstaan.

28_content_image_16261875021794203669

Automatische versnellingsbak spoelen & service

Autobedrijf Oomen in Aalst heeft de kennis in huis om uw versnellingsbak goed en professioneel te kunnen spoelen. De hoogte van de kosten hiervoor verschillen per model en uitvoering.

Subpage Listing Image

Ramen tinten

Bij autobedrijf Oomen bieden wij u ook de service om professioneel uw ramen te tinten. Dit geeft uw auto een chique uitstraling en geeft u meer privacy. 

Subpage Listing Image

Chiptuning

Met chiptuning stellen we bij Autobedrijf Oomen het motormanagement van uw auto ideaal af waardoor een prestatieverbetering mogelijk is. Tevens blijven we te allen tijde binnen de veiligheidsmarges.

Subpage Listing Image

Service elektrische voertuigen

Voor het onderhoud aan uw hybride of elektrische voertuig uit te laten voeren, is veel kennis noodzakelijk. Er is namelijk hoogspanning aanwezig, waardoor onderhoud niet zonder risico is.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij staan voor u klaar.

Stel hier uw vraag

Morgen Internet – Zorgeloos Light website
whatsapp.png
1